HTC One X În varianta dual core superior celei quad core Tegra 3! Snapdragon S4 la putere!

1.280 ori
<b>HTC One X În varianta dual core superior celei quad core Tegra 3! Snapdragon S4 la putere!</b>Se vehicula deja teoria că procesorul dual core Snapdragon S4 ar fi mai bun decât quad core-ul Nvidia Tegra 3 și iată că acum și benchmark-urile o dovedesc. După cum știți deja, telefonul HTC One X va avea o versiune cu CPU Tegra 3 și una cu...

Se vehicula deja teoria că procesorul dual core Snapdragon S4 ar fi mai bun decât quad core-ul Nvidia Tegra 3 și iată că acum și benchmark-urile o dovedesc. După cum știți deja, telefonul HTC One X va avea o versiune cu CPU Tegra 3 și una cu Snapdragon S4, aceasta din urmă sosind și cu LTE și fiind destinată americanilor prin AT&T. și acum să vedem cum se comportă cele două versiuni de handset.

Mai rețineți și că acest telefon prezentat la MWC 2012 are parte și de un rebranding în varianta americană, care se va numi de fapt HTC One XL, nume justificat având în vedere diagonală de 4.7 inch a ecranului. Cei de la Android Central au avut ocazia să facă o serie de teste terminalelor cu procesoare diferite și după cum vedeți și în imaginile atașate acestui articol, Snapdragon S4 Krait a avut câștig de cauză. Observați că device-ul cu acest CPU a avut 4952 de puncte în Quadrant, depășind de la distanță device-uri precum Galaxy Nexus, Galaxy Tab sau Nexus S.

HTC One X În varianta dual core superior celei quad core Tegra 3! Snapdragon S4 la putere!

Tot HTC One XL s-a clasat și în vârful topului în benchmark-ul Vellamo, unde are o distanță considerabilă chiar și față de ASUS Transformer Prime cu Android 4.0, de altfel prima tabletă quad core de pe piață. Handsetul e superior și lui Galaxy Nexus, Motorola xoom, Xperia Arc, Motorola Atrix și multe alte modele de tablete și telefoane. Rețineți totuși că la utilizarea de zi cu zi lucrurile nu vor sta chiar așa. Spre exemplu, dacă HTC One XL obține dublul punctajului lui Galaxy Nexus asta nu înseamnă că va fi de două ori mai rapid la utilizarea de zi cu zi.

Văzând totuși cât de bine se comportă Snapdragon S4 nu pot decât să mă întreb ce ne rezervă S5...

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×