Samsung Galaxy S III se lansează vineri În Marea Britanie?! Iată un posibil indiciu!

1.185 ori
<b>Samsung Galaxy S III se lansează vineri În Marea Britanie?! Iată un posibil indiciu!</b>înainte să vă faceți speranțe prea mari aflați că e posibil ca Samsung să lanseze ORICE altceva în afară de Galaxy S III în această săptămână, vineri. și totuși, există posibilitatea ca pe 30 martie să vedem noul flagship debutând în...

înainte să vă faceți speranțe prea mari aflați că e posibil ca Samsung să lanseze ORICE altceva în afară de Galaxy S III în această săptămână, vineri. și totuși, există posibilitatea ca pe 30 martie să vedem noul flagship debutând în Londra. Totul a pornit de la posterul din imaginea de mai jos, care și-a făcut apariția în vitrina unui magazin Phones 4u de pe strada Oxford din Londra.

Dacă îmi amintesc bine tot la Londra era programat un eveniment Unpacked pentru mai, în care se zvonea că vom vedea noul Galaxy S. și totuși săptămâna trecută am citat pe Mobilissimo un oficial Samsung care spunea că e cazul că producătorul sud-coreean să se grăbească și să lanseze Galaxy S III în aprilie. Iată teoria mea: vom avea Galaxy S III pe piața mai curând decât speram, iar evenimentul din mai este legat de Jocurile Olimpice din 2012 de la Londra sau poate de lansarea lui Galaxy Tab 11.6.

Evident, e posibil ca vineri să avem doar o mare dezamăgire și să asistăm la debutul lui Galaxy Tab 2 sau Galaxy Note 10.1 în Marea Britanie, dar hai să ne gândim la cea mai bună variantă totuși. Dacă noul smartphone e anunțat vineri în Londra, mă aștept ca luna viitoare în perioada Paștelui să ajungă și la noi în țară, iar dacă prețul va fi rezonabil, e posibil să avem un nou candidat foarte solid la titlul de "telefonul anului 2012".

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×