HTC One X scos din cutie la Mobilissimo.ro - design superb, interfață ultrarapidă (Video)

3.800 ori
<b>HTC One X scos din cutie la Mobilissimo.ro - design superb, interfață ultrarapidă (Video)</b>Iată că a ajuns și vedeta quad-core la noi, HTC One X, prin intermediul celor de la evoMAG.ro, care îl vând la prețul de 2.659 de lei. Noi avem în teste varianta albă, pe care o puteți admira în unboxing-ul video de mai jos în toată...

Iată că a ajuns și vedeta quad-core la noi, HTC One X, prin intermediul celor de la evoMAG.ro, care îl vând la prețul de 2.659 de lei. Noi avem în teste varianta albă, pe care o puteți admira în unboxing-ul video de mai jos în toată splendoarea sa.

Terminalul este disponibil pe negru sau alb și oferă 32 GB memorie internă. Aflați din start că îi lipsește slotul microSD, nu are port HDMI și folosește un slot microSIM pentru cartela. Sub carcasa se ascunde un CPU quad core de 1.5 GHz, iar telefonul rulează Android 4.0 cu HTC Sense 4.0. în cutia lui One X se afla încărcătorul, căștile, manualele și cablul microUSB. Nici urmă de acea micuța cheie ascuțită pentru scos slotul microSIM, după modelul celei care vine cu Apple iPhone. în schimb, manualul telefonului ne recomandă să folosim o agrafă desfăcută introdusă în orificiul de lângă microSIM.

Terminalul sta excelent în mână, în ciuda aparentei carcase mari, din cauza ecranului de 4.7 inch, cu rezoluție 720p. Cutia este inedită pot spune și nu neapărat în sensul bun, deoarece lasa impresia unui cofrag de ouă, dar se pare că aici esența este reciclarea și câtă vreme înăuntru găsim un super terminal, ambalajul nu mai contează. Măcar este compact... Smartphone-ul Tegra 3 impresionează deocamdată prin fluiditatea interfatei, simplitatea să și e clar că există câteva modificări interesante de UI, care se observa pregnant mai ales la camera. Mai multe detalii în clipul de mai jos și pe forumul Mobilissimo!

PS: Castile din pachet NU sunt Beats!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×