HTC One X10 are parte de o scăpare de zile mari, într-o imagine cu iz oficial; Va sosi în primul trimestru, fără evoluţie mare de specificaţii faţă de One X9

1.435 ori
<b>HTC One X10 are parte de o scăpare de zile mari, într-o imagine cu iz oficial; Va sosi în primul trimestru, fără  evoluţie mare de specificaţii faţă de One X9</b>În vreme ce unele companii prezintă noi produse la CES 2017, altele ne onorează doar cu scăpări. HTC spre exemplu are în proiect un phablet midrange cu oareşicare pretenţii, aşa numitul HTC One X10. Ei bine el tocmai a scăpat pe web, sub forma imaginii..

În vreme ce unele companii prezintă noi produse la CES 2017, altele ne onorează doar cu scăpări. HTC spre exemplu are în proiect un phablet midrange cu oareşicare pretenţii, aşa numitul HTC One X10. Ei bine el tocmai a scăpat pe web, sub forma imaginii de mai jos.

Ar urma să vină în primul trimestru al acestui an, fără să facă vreun upgrade major faţă de predecesor din păcate. Se pare că HTC foloseşte chiar o versiune mai slabă de chipset MediaTek pe X10 faţă de X9 şi anume modelul octa core MediaTek MT6755V/C, de asemenea folosit pe HTC Desire 10 Pro, tactat la 1.9 GHz. E inclus la pachet şi GPU Mali T860, în cazul în care vă întrebaţi.

HTC One X10

De dragul comparaţiei, HTC One X9 aducea un procesor MediaTek MT6795, un octa core la 2.2 GHz. Apoi primim tot 3 GB RAM şi 32 GB stocare, plus un ecran Full HD, deci X10 e mai degrabă un refresh, decât un succesor. Totuşi, un salt se face la capitolul cameră, cu un senzor de 16.3 MP în spate şi unul de 7.9 MP în faţă, în comparaţie cu combinaţia de senzori de 13/ 5 MP de pe One X9.

X10 e doar unul dintre cele 3 telefoane pe care HTC le-ar avea gata pentru trimestrul curent, deci aşteptaţi-vă şi la alte noutăţi în următoarele 2 luni.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×