HTC One X10 apare într-o imagine promoțională publicată de Evan Blass

1.770 ori
<b>HTC One X10 apare într-o imagine promoțională publicată de Evan Blass</b>Se pare că nu HTC 11 sau HTC U este următorul smartphone care pare compania taiwaneză îl va aduce pe piață, ci HTC One X10 - telefon pe care îl vedem astăzi într-o imagine de tip pliant publicată chiar de către celebrul leaker Evan Blass a.k.a. @evleaks

HTC One X10, probabil telefonul nou HTC aşteptat cu cel mai puţin entuziasm de toată lumea are parte de o scăpare nouă azi. Ea vine de la Evan Blass, de altfel şi artizanul ultimelor leakuri pentru acest model.

HTC One X10

Spunem că e un terminal ce nu e aşteptat cu mare interes, pentru că nu pare să aducă mare lucru în plus faţă de HTC One X9. Aflam detalii despre el din ianuarie, când descopeream că are acelaşi procesor MediaTek folosit şi pe HTC Desire 10 Pro şi inferior celui de pe HTC One X9. Apoi în februarie vedeam şi fotografii hands on şi se vehicula un posibil preţ de 174 de dolari, care nu e chiar rău. 

Acum vedem o imagine promoţională, ce promite un design stilat şi o baterie generoasă. Cum ultimele leak-uri nu menţionau bateria, va trebui să ghicim capacitatea şi eu estimez că e undeva pe la 3500 mAh, dacă chiar vrea să facă o impresie. Corpul e evident metalic, vedem scannerul de amprente în spate, dar formatul pare cam masiv. Ultimele scăpări menţionau şi un ecran Full HD de 5.5 inch, 3 GB RAM, camera de 16 în spate şi 8 MP în faţă.

Nu m-ar mira să fie anunţat odată cu HTC U în perioada următoare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×