HTC P4550 Kaiser se dezvaluie presei

Autor:  | Publicat în:  HTC 6.032 ori
<b>HTC P4550 Kaiser se dezvaluie presei</b>In ultima vreme am fost martorii unei abundente de poze false, zvonuri sau imagini modificate astfel incat sa pacaleasca publicul ce asteapta terminalele de noua de generatie. O serie de poze originale de la o lansare oficiala nu pot decat sa ne bucure,...

In ultima vreme am fost martorii unei abundente de poze false, zvonuri sau imagini modificate astfel incat sa pacaleasca publicul ce asteapta terminalele de noua de generatie. O serie de poze originale de la o lansare oficiala nu pot decat sa ne bucure, in aceste conditii.

Aceste imagini arata in mod clar care ar putea fi caracteristica revolutionara a noului HTC Kaiser si anume un display de tip flip-up. Acesta da o noua dimensiune formei popularizate de modelele precedente, Wizard si Hermes. Totusi Kaiser nu se bazeaza doar pe design sosind dotat cu ROM de 256 MB si RAM de 64 MB intr-un "ambalaj" de doar 58x110x18 mm si 160 de grame.

Sistemul de operare folosit pe HTC P4550 Kaiser este Windows Mobile 6 Professional, care va exploata la maxim procesorul de 32 de biti Samsung SC32442 la 400MHz. Displayul este de tip TFT, masoara 2.8 inch si suporta o rezolutie de 240x320 pixeli. In caz ca poza nu este destul de clara HTC Kaiser va avea o tastatura QWERTY de tip slide-out si o rotita cu functii de scroll. Surprizele placute continua si noul model va include toate tehnologiile moderne de care puteti avea nevoie: Bluetooth 2.0, USB 2.0, TransFlash si GPS NMEA 0183 controlat prin satelit. Cireasa de pe tort este camera de 2.8 megapixeli, dotata cu autofocus si o camera secundara cu rezolutii de pana la 640x480 pixeli.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×