Schita Nokia N99 cu tastatura QUERTY si taste numerice culisante

4.539 ori
<b>Schita Nokia N99 cu tastatura QUERTY si taste numerice culisante</b>V-am prezentat caracteristicile lui N99 intr-o stire anterioara ce includea o poza destul de credibila. Multi au afirmat ca aveam de-a face cu un fan obsedat de Nokia, care si-a pierdut o zi din viata "creand" in Photoshop noul terminal. Patentul de mai...

V-am prezentat caracteristicile lui N99 intr-o stire anterioara ce includea o poza destul de credibila. Multi au afirmat ca aveam de-a face cu un fan obsedat de Nokia, care si-a pierdut o zi din viata "creand" in Photoshop noul terminal.

Patentul de mai sus ne confirma ca N99 va fi un slider phone cu o tastatura QWERTY dar si una numerica. Comparand imaginea cu cea prezentata cu cateva saptamani in urma vom vedea ca modelul din patent este leit N99. Sa va reamintim caracteristicile noului terminal: 16GB de memorie interna FLASH, slot miniSD de pana la 4GB, ecran de tip wide screen de 2.3 inch, GPS si Wi-Fi.

Stati jos? Daca nu, ar fi bine caci telefonul va veni cu o camera de nu mai putin de 8 megapixeli si va suporta fisiere in format MP3, DIVX, XVID, MPEG, AVI, incorporand si functii WLAN si captura video la 30fps. Bineinteles, memoria interna ne-a socat si nu garantam ca aceste cifre sunt 100% reale, dar daca ne gandim la evolutia smartphone-urilor in urmatorii 2 ani...cine stie? Deja avem driveuri NAND de 32GB, camere de 10 megapixeli (Samsung B600) si ecrane de 800x320 pixeli (Nokia E90 Communicator).

De ce nu s-ar combina toate tehnologiile actuale intr-un singur terminal monstru? Eventual...N99.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×