Lenovo lanseaza metalicul ET600

Autor:  | Publicat în:  Lenovo 1.593 ori
<b>Lenovo lanseaza metalicul ET600</b>ET600, ca si celelalte terminale create de Lenovo reprezinta o combinatie echilibrata intre design si functionalitate, care pare a fi prins la publicul din China. Totusi este vorba de un Pocket PC Phone, astfel ca nu ar trebui sa ne mire specificatiile...

ET600, ca si celelalte terminale create de Lenovo reprezinta o combinatie echilibrata intre design si functionalitate, care pare a fi prins la publicul din China.

Totusi este vorba de un Pocket PC Phone, astfel ca nu ar trebui sa ne mire specificatiile tehnice ale acestui terminal. Este vorba procesor TI OMA750 la 200MHz, 64 MB RAM, 138 MB ROM si conectivitate tri-band GSM/GPRS. Ar fi deja mult daca lista s-ar opri aici, dar ea continua cu "bunatati" ca Bluetooth 2.0, o camera de 2 megapixeli, previzibilul slot microSD si batranul display QVGA.

Toate acestea vor fi invelite intr-un ambalaj metalic, dotat cu un foarte original buton Google. Nu va speriati, nu este vorba de mirajul numit Google Phone, iar un indiciu care sa va convinga de acest lucru ar fi sistemul de operare: Windows Mobile 6 Professional. Terminalul din imagine este fara indoiala un produs care ar face sa tremure chiar si posibila alianta dintre Palm si Nokia, pe seama careia se tot speculeaza recent.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×