HTC Primo, un telefon cu Beats Audio și Android 4.0, dar și preț accesibil

2.575 ori
<b>HTC Primo, un telefon cu Beats Audio și Android 4.0, dar și preț accesibil</b>Acum că ne pregătim de sosirea primelor telefoane quad core sunt sigur că modelele dual core vor cunoaște o scădere de preț și o intrare în segmentul mid range. Printre acestea s-ar putea număra și proaspăt scapatul pe web HTC Primo, un telefon...

Acum că ne pregătim de sosirea primelor telefoane quad core sunt sigur că modelele dual core vor cunoaște o scădere de preț și o intrare în segmentul mid range. Printre acestea s-ar putea număra și proaspăt scapatul pe web HTC Primo, un telefon cu Android 4.0 și tehnologie Beats Audio, căruia zvonurile îi asociază un preț rezonabil.

Imaginea de mai sus reprezintă doar o randare cu acest device, deci nu poate fi considerată drept 100% reală. Se pare că vom vedea acest telefon prezentat la MWC 2012 în Spania luna viitoare, drept un model mid range cu Android 4.0. Ice Cream Sandwich, procesor dual core de 1 GHz și tehnologie Beats Audio, confirmată de acel logo în partea frontală. Handsetul va sosi cu un display qHD AMOLED de 3.7 inch, 512 MB RAM și procesorul menționat anterior, produs de Qualcomm.

Alte dotări includ Gorilla Glass, o cameră de 5 megapixeli cu captura 720p și e posibil ca acest terminal să ajungă pe piața cu un preț de 250, până la 300 de dolari, cu abonament nou pe 2 ani. Acum că smartphone-urile quad core și cele dual core de 1.5 GHz vor deveni standardul, va începe să scadă prețul device-urilor dual core de generație mai veche și vom avea acces la tehnologie de top pentru sume mai rezonabile. Să vedem cum se comportă acest model și în viața de zi cu zi, dar vom afla asta de abia la MWC 2012.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×