HomTom HT3 Pro este un smartphone arătos cu 2 GB RAM, baterie de 3000 mAh și preț de doar 296 lei

4.002 ori
<b>HomTom HT3 Pro este un smartphone arătos cu 2 GB RAM, baterie de 3000 mAh și preț de doar 296 lei</b>În portofoliul de produse al celor de la GearBest.com întâlnim și smartphone-ul HomTom HT3 Pro - un terminal foarte arătos pentru categoria de preț din care face parte. Acest terminal vine într-un corp compact, iar deasupra display-ului întâlnim și

În oferta celor de la GearBest.com avem astăzi un preț special pentru smartphone-ul HomTom HT3 Pro - terminal ce ne atrage atenția prin pachetul hardware, dar și prin design-ul adoptat. Deși face parte din categoria entry-level de preț, acest produs beneficiază de câteva elemente mai speciale, cum este cazul unui panou frontal acoperit cu sticlă 2.5D curbată spre margini.

Avem la dispoziție un display de 5 inch cu rezoluție HD 1280 x 720 pixeli, un procesor quad-core MediaTek MT6735 pe 64-bit și 2 GB memorie RAM. Telefonul vine cu 16 GB spațiu de stocare, dar există posibilitatea de a opta și pentru un card microSD ulterior, și astfel extinde memoria disponibilă din fabrică.

HomTom HT3 Pro sosește cu o cameră foto principală de 8 megapixeli care prin intermediul unei tehnologii de interpolare poate realiza captură foto la o rezoluție de 13 megapixeli. Acest lucru se întâmplă și în cazul senzorului frontal de 2 megapixeli ce poate captura fotografii la o calitate de 5 megapixeli în schimb.

Printre alte specificații ale sale mai regăsim suportul pentru cele două cartele micro-SIM, și următoarele elemente de conectivitate: A-GPS, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0, 4G LTE, un port microUSB v2.0 și jack-ul audio 3.5 mm. Smartphone-ul beneficiază și de o baterie de 3000 mAh ce promite o autonomie destul de bună la prima vedere.

Aflați că HomTom HT3 Pro este disponibil pe GearBest.com la un preț de doar 74.59 dolari ~ 296 lei (preț afișat utilizatorilor ce sunt abonați la newsletter-ul trimis de către magazin). Îl puteți comanda de aici!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×