HomTom HT3 Pro este un smartphone arătos cu 2 GB RAM, baterie de 3000 mAh și preț de doar 296 lei

Autor:  | Publicat în:  Retaileri 3.983 ori
<b>HomTom HT3 Pro este un smartphone arătos cu 2 GB RAM, baterie de 3000 mAh și preț de doar 296 lei</b>În portofoliul de produse al celor de la GearBest.com întâlnim și smartphone-ul HomTom HT3 Pro - un terminal foarte arătos pentru categoria de preț din care face parte. Acest terminal vine într-un corp compact, iar deasupra display-ului întâlnim și

În oferta celor de la GearBest.com avem astăzi un preț special pentru smartphone-ul HomTom HT3 Pro - terminal ce ne atrage atenția prin pachetul hardware, dar și prin design-ul adoptat. Deși face parte din categoria entry-level de preț, acest produs beneficiază de câteva elemente mai speciale, cum este cazul unui panou frontal acoperit cu sticlă 2.5D curbată spre margini.

Avem la dispoziție un display de 5 inch cu rezoluție HD 1280 x 720 pixeli, un procesor quad-core MediaTek MT6735 pe 64-bit și 2 GB memorie RAM. Telefonul vine cu 16 GB spațiu de stocare, dar există posibilitatea de a opta și pentru un card microSD ulterior, și astfel extinde memoria disponibilă din fabrică.

HomTom HT3 Pro sosește cu o cameră foto principală de 8 megapixeli care prin intermediul unei tehnologii de interpolare poate realiza captură foto la o rezoluție de 13 megapixeli. Acest lucru se întâmplă și în cazul senzorului frontal de 2 megapixeli ce poate captura fotografii la o calitate de 5 megapixeli în schimb.

Printre alte specificații ale sale mai regăsim suportul pentru cele două cartele micro-SIM, și următoarele elemente de conectivitate: A-GPS, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0, 4G LTE, un port microUSB v2.0 și jack-ul audio 3.5 mm. Smartphone-ul beneficiază și de o baterie de 3000 mAh ce promite o autonomie destul de bună la prima vedere.

Aflați că HomTom HT3 Pro este disponibil pe GearBest.com la un preț de doar 74.59 dolari ~ 296 lei (preț afișat utilizatorilor ce sunt abonați la newsletter-ul trimis de către magazin). Îl puteți comanda de aici!

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×