HTC Pyramid, o dezamăgire În testele benchmark?

1.868 ori
<b>HTC Pyramid, o dezamăgire În testele benchmark?</b>Deși nu a fost încă lansat sau confirmat, smartphone-ul misterios HTC Pyramid a trecut recent printr-o serie de teste benchmark, care s-au soldat cu rezultate dezamăgitoare. Această informație ne surprinde, mai ales pentru că terminalul ar trebui...

Deși nu a fost încă lansat sau confirmat, smartphone-ul misterios HTC Pyramid a trecut recent printr-o serie de teste benchmark, care s-au soldat cu rezultate dezamăgitoare. Această informație ne surprinde, mai ales pentru că terminalul ar trebui să includă un procesor de 1.2GHz și să ruleze Android 3.0, conform speculațiilor.

Este încă neclar dacă Pyramid este un smartphone dual core sau nu, dar ce e clar e că performanțele sale sunt peste cele ale lui HTC Desire HD, Droid 2 Global și Desire Z, dar sub nivelul lui Motorola Atrix și LG Optimus 2X. Acestea din urmă sunt modele dual core, astfel că e încă posibil ca Pyramid să fie un single core, de vreme ce nu se poate compara cu acești rivali.

HTC Pyramid, o dezamăgire În testele benchmark?

Observați că terminalul rulează Android 2.3.2 în teste, iar dacă zvonurile cu privire la faptul că acest telefon este un model Honeycomb sunt reale, poate acesta este motivul pentru care nu sunt atinse performanțele maxime. Din păcate Pyramid este chiar și sub mai vechiul Galaxy S, la capitolul jocuri, dar știm că acest terminal Samsung a fost mult timp lăudat pentru capacitatea sa video.

HTC Pyramid, o dezamăgire În testele benchmark?

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×