LG Optimus One actualizat la Android 2.3 Gingerbread În mai

Autor:  | Publicat în:  LG 6.075 ori
<b>LG Optimus One actualizat la Android 2.3 Gingerbread În mai</b>LG a confirmat recent pe pagina sa oficială Facebook că handsetul Optimus One ar putea fi actualizat la Android 2.3 Gingerbread până la finalul lunii mai. Aceeași postare menționează și că această informație nu este 100% confirmată și că...

LG a confirmat recent pe pagina sa oficială Facebook că handsetul Optimus One ar putea fi actualizat la Android 2.3 Gingerbread până la finalul lunii mai. Aceeași postare menționează și că această informație nu este 100% confirmată și că update-ul poate întârzia.

Vestea despre actualizare vine de la LG India și nu poate decât să ne bucure, având în vedere faptul că Optimus One era unul dintre cele mai bine vândute terminale Froyo. Vă reamintim că în doar 40 de zile de la debutul acestui telefon în magazine, peste 1 milion de unități au fost vândute la nivel internațional.

în luna decembrie a anului trecut, deja Optimus One depășise cota de 2 milioane de unități, reprezentând o modalitate pentru publicul de masă să aibă acces la Android 2.2 pentru un preț rezonabil. Acum cu Android 2.3 sosind în curând, acest model ar putea reprezenta un rival de talia lui HTC Wildfire.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×