Nokia și Microsoft caută specialiști la comun, pe măsură ce serviciile lor se apropie de fuziune

1.350 ori
<b>Nokia și Microsoft caută specialiști la comun, pe măsură ce serviciile lor se apropie de fuziune</b>După vestea că faimosul player Zune (gadgetul) și-a încetat existența la începutul săptămânii, iată că Microsoft revine în atenția noastră, de această dată cu vești despre parteneriatul cu Nokia. Se pare că aceste companii ar fi postat...

După vestea că faimosul player Zune (gadgetul) și-a încetat existența la începutul săptămânii, iată că Microsoft revine în atenția noastră, de această dată cu vești despre parteneriatul cu Nokia. Se pare că aceste companii ar fi postat deja anunțuri de joburi la comun, căutând specialiști care să lucreze cu serviciile ambelor firme.

Un job anume este menționat de către cei de la WMPowerUser, cel de inginer software, care necesită 8 ani de experiență în dezvoltarea de software. Sarcina noului angajat va fi să integreze într-un singur pachet atât experienta Marketplace a celor de la Microsoft, cât și cea Ovi Music/Ovi Store. Va fi interesant de văzut dacă se va aplica un rebranding sau se va renunța la Ovi în favoarea lui Zune.

Ne vine greu să credem că Microsoft va ceda brandul Zune, de dragul Nokia, sau poate că totuși vom vedea un nume nou pe piața conținuturilor digitale servite pe terminalele mobile.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×