HTC 10 versus Samsung Galaxy S7 într-un drop test dur: sticla cedează prima (Video)

3.475 ori
<b>HTC 10 versus Samsung Galaxy S7 într-un drop test dur: sticla cedează prima (Video)</b>După ce l-am văzut pe HTC 10 supus unor teste serioase de durabilitate, iată că astăzi flagship-ul taiwanezilor este pus față în față cu Samsung Galaxy S7. Asistăm la un test realizat de către cei de la Phone Buffs, și vedem aici cum cele două telefoane

L-am văzut deja pe HTC 10 zgâriat, ars şi supus la un test de îndoire, rezistând eroic la mai toate testele, iar azi aflăm cum stă el la scăparea de la înălţime. Cei de la Phone Buffs au realizat un drop test profesionist şi comparativ între Galaxy S7 şi HTC 10.

Ambele modele au fost "lansate" de la 1 metru înălţime pe spate, lateral şi zona de jos şi sus. Telefoanele care au supravieţuit şi acestor scăpări au primit apoi şi un bis, cu multiple scăpări, până ce nu mai puteau efectua apeluri. HTC 10 a făcut faţă cu brio acestor teste, scăpând în mare nevătămat, lucru de aşteptat, mai ales că Galaxy S7 încorporează atât de multă sticlă în carcasa sa.

Prima scăpare a fost pe spate, iar în vreme ce HTC 10 a avut doar câteva zgârieturi, Galaxy S7 şi-a spart complet spatele din sticlă. La testul 2, cu scăparea pe zona inferioară, HTC 10 a avut o ciobire mai serioasă decât Galaxy S7, cel puţin la prima vedere. Scăpate pe partea laterală, terminalele au cam fost la egalitate, cu daune pe ambele muchii metalice, de sus şi până jos.

Cel mai dur test a fost cel în care telefoanele cădeau cu ecranul în jos şi deşi la prima vedere sticlă lui HTC 10 a fost crăpata mai rău, măcar telefonul putea fi folosit în continuare, în vreme ce S7 a cedat. HTC 10 a mai fost supus apoi unei serii de drop test-uri pentru a vedea când cedează el până la urmă. A fost nevoie de 32 de impacturi pentru a-i da fatalitatea.

Astfel el se clasează pe locul 1 în testele celor de la Phone Buffs, în faţa lui HTC One M9 şi iPhone 6.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×