HTC Qilin, un HTC Whitestone pentru estici

1.466 ori
<b>HTC Qilin, un HTC Whitestone pentru estici</b>Ceea ce in SUA poarta numele de HTC Whitestone va sosi in curand in oferta operatorului China Mobile, care detine cel mai numeros grup de clienti din lume (500 de milioane de utilizatori). Numele handsetului se va schimba din Whitestone in Qilin, iar...

Ceea ce in SUA poarta numele de HTC Whitestone va sosi in curand in oferta operatorului China Mobile, care detine cel mai numeros grup de clienti din lume (500 de milioane de utilizatori). Numele handsetului se va schimba din Whitestone in Qilin, iar acest model HTC Va purta brandingul Dopod, filiala chineza a HTC.

HTC Qilin este un handset Windows Mobile 6.5, care vine fara tastatura QWERTY, dar dotat cu un procesor TI OMAP 3430 de 600 MHz, acelasi pe care il regasim si pe Palm Pre si iPhone 3GS. Lista de specificatii a terminalului include 512 MB ROM, 256 MB RAM si un display WVGA de 3.6 inchi, care suporta o rezolutie de 480 x 800 pixeli.

De asemenea, noul model cu branding Dopod vine cu suport WiFi 802.11 b/g, GPS/AGPS, senzor de luminozitate, televiziune mobila, o camera de 5 megapixeli cu autofocus si o camera frontala pentru videoconvorbiri. Qilin va sosi pe piata pana in luna decembrie a acestui an.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×