HTC RE, camera video de buzunar este disponibilă acum prin QuickMobile

1.168 ori
<b>HTC RE, camera video de buzunar este disponibilă acum prin QuickMobile</b>Dacă sunteți un iubitor al sporturilor extreme, sau pur și simplu o persoană care dorește să se bucure de ușurința de utilizare a unei camere video, atunci soluția potrivită pentru voi este HTC RE, o cameră de buzunar ce este disponibilă...

Dacă sunteți un iubitor al sporturilor extreme, sau pur și simplu o persoană care dorește să se bucure de ușurința de utilizare a unei camere video, atunci soluția potrivită pentru voi este HTC RE, o cameră de buzunar ce este disponibilă începând de astăzi prin intermediul QuickMobile.ro la prețul de 849 lei.

Acest device sosește cu un senzor de 16 megapixeli CMOS de 1/2.3 inch și o deschidere f/2.8, iar printre modurile de captură se numără atât înregistrarea de clipuri video Full HD, fie a materialelor video HD în slow-motion la 96 FPS.

HTC RE, camera video de buzunar este disponibilă acum prin QuickMobile

Deși nu dispune de un buton on/off, HTC Re Camera va intra în funcțiune imediat ce senzorii constată că aceasta a fost ridicată. Primim și funcția de captură foto, dar și stabilizare optică a imagini, respectiv certificare pentru rezistență la apă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×