În China se poate! Iată un smartphone chinez care rulează Android 5.0 preinstalat

Autor:  | Publicat în:  Elephone 1.321 ori
<b>În China se poate! Iată un smartphone chinez care rulează Android 5.0 preinstalat</b>Azi am descoperit un model foarte interesant de telefon provenit din China, sub numele de Elephone P6000, care se remarcă prin simplul fapt că rulează Android 5.0 Lollipop preinstalat. Acest handset are un design interesant ce amintește de un Meizu,...

Azi am descoperit un model foarte interesant de telefon provenit din China, sub numele de Elephone P6000, care se remarcă prin simplul fapt că rulează Android 5.0 Lollipop preinstalat. Acest handset are un design interesant ce amintește de un Meizu, dar hai să vedem ce dotări aduce el.

Telefonul va fi lansat oficial pe 27 decembrie, costând în jur de 170 de dolari, deci are preț accesibil. P6000 nu vine cu funcții high end, după cum probabil vă așteptați. El oferă un display de 5 inch, cu rezoluție de 1280 x 720 pixeli, un procesor quad core MediaTek 64 bit și suporta conectivitate LTE. El dispune și de două sloturi SIM, o cameră de 13 megapixeli în spate și una frontală de 2 megapixeli.

În China se poate! Iată un smartphone chinez care rulează Android 5.0 preinstalat

în plus, handsetul include și 2 GB RAM, 16 GB stocare internă și o baterie de 2700 mAh. Elephone P6000 ar putea să ne facă o surpriză și să ajungă disponibil și la nivel internațional, dar recomandăm precauție în achiziția sa, dacă vă tentează un model de acest gen. Mă aștept ca în următoarea lună să mai vedem modele cu Lollipop la bord din Asia, mai ales că CyanogenMod 12 va deveni mai răspândit și el e bazat pe Android 5.0.

Elephone P6000

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×