Noi detalii despre Project Ara: un nou prototip În lucru și Ara Marketplace pus pe picioare

Autor:  | Publicat în:  Google 785 ori
<b>Noi detalii despre Project Ara: un nou prototip În lucru și Ara Marketplace pus pe picioare</b>Azi aflăm noi detalii despre evoluția lui Project Ara, pe măsură ce ne apropiem de o lansare comercială a telefoanelor modulare de la Google. Se pare că un nou prototip de Ara Phone numit Spiral 2 a fost prezentat pe Google+. &nbsp; Noul device...

Azi aflăm noi detalii despre evoluția lui Project Ara, pe măsură ce ne apropiem de o lansare comercială a telefoanelor modulare de la Google. Se pare că un nou prototip de Ara Phone numit Spiral 2 a fost prezentat pe Google+.

Noul device include chipuri produse special de Toshiba și personalizate, astfel încât să ofere cât mai mult spațiu dezvoltatorilor. Noul prototip îmbunătățește și conexiunile electromagnetice între module. Ceea ce vedeți mai sus este PCB-ul lui Spiral 2, iar Google va prezenta în detaliu noul său prototip în cadrul unor conferințe programate pentru ianuarie. Ele vor avea loc pe 14 ianuarie în California și pe 21 ianuarie în Singapore.

Dezvoltarea unui Marketplace pentru module Ara merge excelent, firma Globant confirmând un parteneriat cu Google pentru crearea acestui magazin. Astfel, din store-ul rezultat clienții vor putea cumpăra module de procesoare, camere, memorii și altele, atașabile la telefoanele lor Ara. Aplicația pentru mobil asociata lui Ara Marketplace va fi dezvoltată de către firmă Two Toasters.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×