HTC se așteaptă la venituri cu 3 miliarde de dolari mai mari datorită seriei One

Autor:  | Publicat în:  Financiare 1.132 ori
<b>HTC se așteaptă la venituri cu 3 miliarde de dolari mai mari datorită seriei One</b>Trimestrul 1 nu a arătat deloc roz pentru HTC, rezultatele financiare indicând o scădere de venituri cu peste 1 miliard de dolari, în vreme ce profitul a scăzut și el de 3 ori față de perioadele precedente. Ei bine, producătorul taiwanez e cu...

Trimestrul 1 nu a arătat deloc roz pentru HTC, rezultatele financiare indicând o scădere de venituri cu peste 1 miliard de dolari, în vreme ce profitul a scăzut și el de 3 ori față de perioadele precedente. Ei bine, producătorul taiwanez e cu mult mai optimist în ce privește perioada următoare, afirmând că în trimestrul 2 se așteaptă la o creștere serioasă. Predictiile lor mentioneaza si suma aproximativa de 3 miliarde de dolari drept venituri pentru Q2.

și asta în principal datorită seriei de terminale One, care include modelul HTC One X căruia i-am făcut review săptămâna trecută, dar și pe foarte subțirele One S și pe accesibilul One V. în SUA îl avem pe HTC One XL, varianta dual core Snapdragon S4 cu LTE a quad core-ului One X. Deocamdată nu avem primele cifre de vânzări pentru seria One, deși ea are deja cam două săptămâni în spate în Europa și își va face debutul în curând și în SUA prin AT&T și T-Mobile.

Avantajul HTC este avansul avut față de Samsung, care va prezenta noul său model hit Galaxy S III săptămâna viitoare, deci grosul vânzărilor seriei One se face în aceste zile, până apare noul Galaxy S. Evident, dacă produsul Samsung suferă amânări mari sau ajunge în State abia la toamnă, publicul va prefera să cumpere un HTC One, dar hai să nu ne pripim și să vedem ce anunța Samsung. Până atunci un lucru e clar: vânzările HTC și profitul vor fi cu siguranță mai mari decât în primul trimestru al acestui an, unul sterp pentru toți producătorii.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×