iPhone 5 va fi cu 0.4mm mai subțire deoarece va incorpora senzorul touch În sticlă

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.186 ori
<b>iPhone 5 va fi cu 0.4mm mai subțire deoarece va incorpora senzorul touch În sticlă</b>Dacă tot au început să apară componente ale lui iPhone 5 pe web, aflăm și ce fel de tehnologii ar putea folosi viitorul telefonul Apple. Printre ele se numără și cea a panourilor touch in-cell, care va ajuta noul smartphone produs de gigantul din...

Dacă tot au început să apară componente ale lui iPhone 5 pe web, aflăm și ce fel de tehnologii ar putea folosi viitorul telefonul Apple. Printre ele se numără și cea a panourilor touch in-cell, care va ajuta noul smartphone produs de gigantul din Cupertino să fie cu 0.4 mm mai subțire decât de obicei.

Analistul Ming-Chi Kuo de la KGI Securities vine cu această informație, conform căreia viitoarele display-uri de pe iPhone vor include senzorul touch direct în stratul de sticlă și nu deasupra sa și sub stratul protector. Grosimea actuală a unui iPhone este 9.3 mm, iar Kuo crede că Apple forțează bariera de 8 mm pentru a lansa un terminal cu adevărat slim și pentru a rămâne un rival adevărat pentru modelele ultraslim Android de pe piață. Același expert a calculat și că o baterie de nouă generație (mai subțire) și o trecere la un spate din metal în loc de sticlă ar duce la o reducere a grosimii cu 0.96 mm.

Astfel, rezultatul este un smartphone ce măsoară doar 7.90 mm în grosime, deci aproape de HTC One S și One X, dar departe de Motorola Droid RAZR și grosimea sa de 7.1 mm. Se pare că Apple ar aprecia ideea de senzor touch în panoul TFT LCD deoarece este ușor de produs pentru partenerii săi și crește eficiența furnizorilor și producătorilor. în procedeul actual de lipire a senzorului peste panoul ecranului există pierderi semnificative de unități care dau greș, dar acum va crește cu mult eficiența și procesul va dura mai puțin, deci numai avantaje la nouă tehnologie.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×