HTC pregătește lansarea lui One A9s; o nouă clonă de iPhone ce ar putea sosi la IFA

1.045 ori
<b>HTC pregătește lansarea lui One A9s; o nouă clonă de iPhone ce ar putea sosi la IFA</b>Târgul IFA 2016 din Berlin își va deschide oficial porțile peste doar câteva zile, și odată cu el va începe și avalanșa de lansări din zona tech. HTC nu va sosi cu mâna goală aici, iar potrivit unui raport marca VentureBeat, se așteaptă ca taiwanezii să

În toamna anului trecut cei de la HTC ne-au atras atenția odată cu lansarea modelului One A9 - smartphone pe care mulți l-au numit drept o clonă pentru iPhone 6/6s, și care a ajuns și la noi pe masa de teste. La aproximativ un an de la debutul său, iată că ni se pregătește un succesor pentru acest terminal, detaliu pe care îl aflăm astăzi prin intermediul unui raport marca VentureBeat.

HTC One A9s

Această publicație ne prezintă și o imagine 3D cu produsul ce aparent este așteptat să debuteze oficial peste doar câteva zile în cadrul târgului de tehnologie IFA 2016. După cum puteți vedea, nu se schimbă prea multe lucruri la capitolul design - cea mai vizibilă totuși, fiind mutarea camerei foto și a bliț-ului LED din centru în partea din stânga-sus a telefonului. 

Din păcate informațiile despre specificațiile sale hardware nu sunt prea consistente, singurul detaliu pe care îl aflăm fiind acela că senzorul foto principal va fi unul de 13 megapixeli, pe când cel selfie va fi reprezentat de unul de 5 megapixeli. Se va păstra și butonul home cu scanner de amprente, iar panoul frontal pare a oferi în continuare margini destul de groase în jurul ecranului, în comparație cu alte modele de pe piață.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×