Iată o aplicație Google Music pentru Desktop (neoficială)

1.206 ori
<b>Iată o aplicație Google Music pentru Desktop (neoficială)</b>Probabil că dacă ați folosit Google Music până acum v-a deranjat faptul că sunteți limitați la web browser. Ei bine aflați că există o aplicație desktop Google Music neoficială și de sine stătătoare. Utilizatorul Deviantart Vhanla este cel...

Probabil că dacă ați folosit Google Music până acum v-a deranjat faptul că sunteți limitați la web browser. Ei bine aflați că există o aplicație desktop Google Music neoficială și de sine stătătoare. Utilizatorul Deviantart Vhanla este cel responsabil cu această aplicație, dar din păcate ea nu a mai fost actualizată din octombrie.

Chiar și așa softul arată foarte bine și are funcții variate. Aplicația oferă utilizatorilor posibilitatea de a accesa și controla melodiile stocate în cloud și asta folosind tastatura multimedia, butoanele taskbar sau chiar un widget din sidebar. Funcțiile acestei aplicații includ suport LastFM (scrobbling), suport pentru tastele multimedia (Play, Pauză, Stop, Următoarea Melodie, Precedenta) și suport pentru taskbar-ul din Windows 7. Aplicația utilizează engine-ul Webkit și eliberează din RAM după finalul fiecărei melodii.

Aveți la dispoziție și un MiniPlayer, o variantă de interfață Metro UI cu Aero Snap și posibilitatea de a descărca melodiile în format MP3. Puteți descărca aplicația de aici, dacă sunteți curioși și puteți contribui cu feedback la această iniatitiva originală sau chiar cu o donație către dezvoltator. Dacă incă nu aveți activat Google Music, aflați cum o puteți face ocolind restricția de țară impusă de Google.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×