HTC Sensation, un nou telefon dual core anunțat astăzi, gata de lansare În Europa prin Vodafone

2.670 ori
<b>HTC Sensation, un nou telefon dual core anunțat astăzi, gata de lansare În Europa prin Vodafone</b>în cadrul unui eveniment oficial organizat la Londra astăzi, HTC a anunțat noul smartphone Sensation, cunoscut în prealabil sub numele de cod HTC Pyramid. Avem de-a face cu un terminal cu procesor dual core și Android 2.3 la bord, care va sosi pe...

în cadrul unui eveniment oficial organizat la Londra astăzi, HTC a anunțat noul smartphone Sensation, cunoscut în prealabil sub numele de cod HTC Pyramid. Avem de-a face cu un terminal cu procesor dual core și Android 2.3 la bord, care va sosi pe piața europeană prin Vodafone în următoarele luni.


HTC Sensation
vine cu un design unic și un look premium, formatul său bazându-se pe muchii rotunjite și o carcasă unibody din aluminiu. Suprafața tactilă este protejată de ecranul conturat al noului smartphone, pentru o senzație mai naturală la atingere. Noul telefon este unul care oferă funcții multimedia deosebite, iar în întâmpinarea utilizatorilor care pun accentul pe acestea vine și serviciul HTC Watch. Aplicația cu același nume vă oferă cele mai noi seriale și filme de lung metraj, prin tehnologia de download progresiv.

HTC Sensation, un nou telefon dual core anunțat astăzi, gata de lansare În Europa prin Vodafone

Aceasta va permite să vizionați conținuturile chiar și înainte ca acestea să fi fost descărcate complet pe telefon. Iată cum arată lista de specificații a lui HTC Sensation:

  • Procesor: Qualcomm Snapdragon, dual core, 1.2GHz
  • Display: 4.3 inch, Super LCD, 960 x 540 pxeli
  • Camera: 8 megapixeli, autofocus, captura video HD 1080p, camera frontală pentru apeluri video
  • Memorie: 4GB internă, 768MB RAM, slot microSD (până la 32GB)
  • Conectivitate: HSDPA, WiFi b/g/n, Bluetooth

Telefonul vine la pachet cu un card microSD de 8 GB, iar Android 2.3 operează pe handset în tandem cu cea mai nouă versiune a interfatei HTC Sense.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×