Samsung Galaxy S II sosește pe 1 mai În Anglia, la puțin timp după și În România

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.028 ori
<b>Samsung Galaxy S II sosește pe 1 mai În Anglia, la puțin timp după și În România</b>Samsung tocmai a confirmat lansarea smartphone-ului dual core Galaxy S II în data de 1 mai în Marea Britanie, asta după ce aflam că handsetul va sosi în țara noastră în a doua jumătate a lunii viitoare. Vodafone pregătește un anunțat oficial...

Samsung tocmai a confirmat lansarea smartphone-ului dual core Galaxy S II în data de 1 mai în Marea Britanie, asta după ce aflam că handsetul va sosi în țara noastră în a doua jumătate a lunii viitoare.Vodafone pregătește un anunțat oficial pe această temă și așteptam cu nerăbdare să vedem în magazine terminalul pe care vi l-am prezentat în Barcelona la MWC.

Se pare că varianta britanică va sosi cu un procesor Exynos dual core de 1.2 GHz, deși inițial terminalul fusese anunțat cu un CPU de 1 GHz. șansele sunt destul de mari să vedem smartphone-ul în această variantă și în țara noastră, prin Vodafone. Cu o grosime de doar 8.5 mm care îl face unul dintre cele mai subțiri telefoane din lume, Galaxy S II are toate șansele să calce pe urmele predecesorului său, care a vândut 10 milioane de unități în 2010.

Handsetul cântărește doar 116 grame și vine cu un atracitv display Super AMOLED Plus de 4.3 inchi, cu rezoluție de 480 x 800 pixeli. în funcție de ce va anunța Google în mai în cadrul evenimentului I/O, vom afla și care va fi următoarea varianta de Android, care cu siguranță va rula pe un telefon atât de puternic.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×