Samsung Galaxy S II sosește pe 1 mai În Anglia, la puțin timp după și În România

2.103 ori
<b>Samsung Galaxy S II sosește pe 1 mai În Anglia, la puțin timp după și În România</b>Samsung tocmai a confirmat lansarea smartphone-ului dual core Galaxy S II în data de 1 mai în Marea Britanie, asta după ce aflam că handsetul va sosi în țara noastră în a doua jumătate a lunii viitoare. Vodafone pregătește un anunțat oficial...

Samsung tocmai a confirmat lansarea smartphone-ului dual core Galaxy S II în data de 1 mai în Marea Britanie, asta după ce aflam că handsetul va sosi în țara noastră în a doua jumătate a lunii viitoare.Vodafone pregătește un anunțat oficial pe această temă și așteptam cu nerăbdare să vedem în magazine terminalul pe care vi l-am prezentat în Barcelona la MWC.

Se pare că varianta britanică va sosi cu un procesor Exynos dual core de 1.2 GHz, deși inițial terminalul fusese anunțat cu un CPU de 1 GHz. șansele sunt destul de mari să vedem smartphone-ul în această variantă și în țara noastră, prin Vodafone. Cu o grosime de doar 8.5 mm care îl face unul dintre cele mai subțiri telefoane din lume, Galaxy S II are toate șansele să calce pe urmele predecesorului său, care a vândut 10 milioane de unități în 2010.

Handsetul cântărește doar 116 grame și vine cu un atracitv display Super AMOLED Plus de 4.3 inchi, cu rezoluție de 480 x 800 pixeli. în funcție de ce va anunța Google în mai în cadrul evenimentului I/O, vom afla și care va fi următoarea varianta de Android, care cu siguranță va rula pe un telefon atât de puternic.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×