HTC Sense 3.5 afișat În premieră pe un ecran HD - HTC Vigor; și LG Revolution primește un display de acest gen!

1.591 ori
<b>HTC Sense 3.5 afișat În premieră pe un ecran HD - HTC Vigor; și LG Revolution primește un display de acest gen!</b>Nu se mai opresc scăpările de informații despre telefoane de nouă generație, se pare! Dacă Samsung și-a golit tolba cu noutăți recent, ei bine nici LG și HTC nu stau mai rău, prima companie oferindu-ne o privire asupra portofoliului sau nu cu...

Nu se mai opresc scăpările de informații despre telefoane de nouă generație, se pare! Dacă Samsung și-a golit tolba cu noutăți recent, ei bine nici LG și HTC nu stau mai rău, prima companie oferindu-ne o privire asupra portofoliului sau nu cu mult timp în urmă, în vreme ce a doua ne promite încă 8 modele pentru acest an.

Printre acestea se va număra și un prim HTC cu ecran 720p și anume Vigor, cel care va sosi cu interfața HTC Sense 3.5. Speculațiile afirmă că HTC Vigor va folosi un display touch de 4.3 inchi, cu rezoluție de 1280 x 720 pixeli, plus procesor dual core de 1.5 GHz, 1 GB RAM, memorie internă de 16 GB și o cameră de 8 megapixeli, plus Android 2.3.4 drept OS.

în plus, acesta va fi primul model cu sonorizare Beats by Dre, în urma parteneriatului dintre HTC și producătorul de accesorii audio. Trecând în tabăra LG, descoperim telefonul Revolution 2, dotat cu display HD de 4.5 inchi și suport pentru conectivitate LTE. Din păcate lista de specificații se oprește aici și așteptam cu nerăbdare să vedem și un prim telefon cu ecran HD în acțiune.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×