Airbaguri pentru telefoane - un brevet marca Amazon

1.496 ori
<b>Airbaguri pentru telefoane - un brevet marca Amazon</b>Dacă Amazon are toate șansele să fie printre primele companii cu o tabletă quad core, se pare că inovația lor nu se termină aici. CEO-ul retailerului, Jeff Bezos a depus recent documentele pentru un brevet ce privește un mecanism de tip airbag...

Dacă Amazon are toate șansele să fie printre primele companii cu o tabletă quad core, se pare că inovația lor nu se termină aici. CEO-ul retailerului, Jeff Bezos a depus recent documentele pentru un brevet ce privește un mecanism de tip airbag pentru telefonul mobil. Acesta se va activa atunci când utilizatorul scapă telefonul pe jos.

Având în vedere cât de fragil și cât de scump este un smartphone în ziua de azi, ideea celor de la Amazon este bună, mai ales dacă nu va afecta grosimea handseturilor rezultate. Brevetul în cauză afirmă și că în loc de air bag-uri ar putea fi folosite jeturi de aer sau chiar arcuri pentru protecție.

De vreme ce Amazon lucrează la tablete sub branding propriu, de ce nu am vedea în curând și un smartphone al retailerului, care să aibă ca atuu un astfel de mecanism de protecție? Era o perioadă când anumite modele Nokia cu margine cauciucată se vindeau doar de dragul acestui aspect... Să citez o descriere neprofesionistă de acum 6 ani: "arunci telefonul Nokia (5140) pe jos și sare înapoi". Să ne fi întors la acele vremuri?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×