HTC Ruby și o parte din specificațiile sale hardware

1.651 ori
<b>HTC Ruby și o parte din specificațiile sale hardware</b>Țin să precizez că HTC Ruby va fi comercializat în prima fază în SUA în rețeau T-Mobile. S-a mai scris despre acest smartphone pe mobilissimo după cum ați putut citi aici. Veți vedea că datele tehnice ce îl animă potrivit zvonurilor pun în...

Țin să precizez că HTC Ruby va fi comercializat în prima fază în SUA în rețeau T-Mobile. S-a mai scris despre acest smartphone pe mobilissimo după cum ați putut citi aici. Veți vedea că datele tehnice ce îl animă potrivit zvonurilor pun în umbră chiar și pe HTC Sensation - un super-smartphone veritabil al taiwanezilor comercializat și pe plan local.

Date hardware HTC Ruby:

  • ecran de 4.3 inch cu rezoluție qHD de 540x960 pixeli - identic cu HTC Sensation;
  • procesor dual-core la 1.5 GHz (Sensation are un dual-core de 1.2 GHz);
  • 1 GB RAM, Sense UI 3.0, bluetooth 3.0;
  • cameră de 8 Megapixeli ce cu siguranță va filma full HD - 1080p și cameră secundară de 2 Megapixeli. 

Camera foto are un buton dedicat pe carcasă. Nu se cunoaște nimic cu referire la preț și disponibilitatea pe viitor și pe piața europeană.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×