HTC Sense 5.0 va sosi și pe HTC One X, One S și alte terminale

1.662 ori
<b>HTC Sense 5.0 va sosi și pe HTC One X, One S și alte terminale</b>Cu o săptămână în urma asistăm la debutul lui HTC One, care vine cu noul HTC Sense 5.0, despre care nu s-a discutat atât de mult pe cât am fi dorit. Ei bine, voi posesorii de HTC One X și One S aveți toate motivele să vă bucurați, deoarece...

Cu o săptămână în urma asistăm la debutul lui HTC One, care vine cu noul HTC Sense 5.0, despre care nu s-a discutat atât de mult pe cât am fi dorit. Ei bine, voi posesorii de HTC One X și One S aveți toate motivele să vă bucurați, deoarece veți primi noul Sense printr-un update.

​

HTC ar fi confirmat acest aspect și se pare că HTC Sense 5.0 urmează să vină pe terminale că HTC One X, HTC One X+, HTC One S și HTC Butterfly. Compania a confirmat noul software doar pentru variantele globale și a afirmat că unele funcții ar putea lipsi. HTC Sense 5.0 aduce un nou look, unul minimalist și vine la pachet și cu funcția Blinkfeed, pe care aș numi-o un Flipboard cu interfața de Windows Phone.

Cunoscând totuși "viteza" cu care vin update-urile software pe HTC, nu ar trebui să vă mirați dacă Sense 5.0 va sosi pe terminalele voastre undeva la iarnă. Evident, vor exista ROM-uri cu duiumul pe care să le folosiți pe smartphone-urile voastre, dar dacă preferați softul oficial aveți de așteptat.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×