HTC Sense 5.0 va sosi și pe HTC One X, One S și alte terminale

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.651 ori
<b>HTC Sense 5.0 va sosi și pe HTC One X, One S și alte terminale</b>Cu o săptămână în urma asistăm la debutul lui HTC One, care vine cu noul HTC Sense 5.0, despre care nu s-a discutat atât de mult pe cât am fi dorit. Ei bine, voi posesorii de HTC One X și One S aveți toate motivele să vă bucurați, deoarece...

Cu o săptămână în urma asistăm la debutul lui HTC One, care vine cu noul HTC Sense 5.0, despre care nu s-a discutat atât de mult pe cât am fi dorit. Ei bine, voi posesorii de HTC One X și One S aveți toate motivele să vă bucurați, deoarece veți primi noul Sense printr-un update.

​

HTC ar fi confirmat acest aspect și se pare că HTC Sense 5.0 urmează să vină pe terminale că HTC One X, HTC One X+, HTC One S și HTC Butterfly. Compania a confirmat noul software doar pentru variantele globale și a afirmat că unele funcții ar putea lipsi. HTC Sense 5.0 aduce un nou look, unul minimalist și vine la pachet și cu funcția Blinkfeed, pe care aș numi-o un Flipboard cu interfața de Windows Phone.

Cunoscând totuși "viteza" cu care vin update-urile software pe HTC, nu ar trebui să vă mirați dacă Sense 5.0 va sosi pe terminalele voastre undeva la iarnă. Evident, vor exista ROM-uri cu duiumul pe care să le folosiți pe smartphone-urile voastre, dar dacă preferați softul oficial aveți de așteptat.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×