Gama de smartphone-uri HTC Ocean ar urma să includă trei modele; Ocean Note, Ocean Smart și Ocean Master

1.179 ori
<b>Gama de smartphone-uri HTC Ocean ar urma să includă trei modele; Ocean Note, Ocean Smart și Ocean Master</b>La aproximativ o săptămână de la clipul ajuns pe web ce ne prezenta un inedit concept HTC numit Ocean, iată că apar și informații extra acum. Aparent, nu este vorba despre un singur terminal pregătit de către taiwanezi, ci despre o gamă în toată regula ce

În urmă cu o săptămână priveam asupra unui clip interesant ce ne dezvăluia un concept de smartphone HTC foarte arătos care aducea și o metodă mai specială de interacțiune. Mai exact, rama telefonului servește acum pe post de touchpad pentru realizarea unor comenzi precum modificarea nivelului de luminozitate, a volumului, dar și a unor comenzi asociate camerei foto precum vedeam în clip.

Astăzi aflăm prin intermediul unei postări din partea lui @LlabTooFer, faptul că noua gama de smartphone-uri HTC Ocean va include nici mai mult, nici mai puțin de trei modele diferite: Ocean Note, Ocean Smart și Ocean Master. Din denumirile prezentate aici, s-ar părea că vom primi o versiune de tip phablet, una standard, și nu în ultimul rând un model cu dotări flagship - Ocean Master. 

Ținând cont de faptul că totul este la stadiul de zvon pentru moment, ne-am putea aștepta ca existența acestor dispozitive să fie confirmată sau infirmată abia de anul viitor. Pentru moment nu putem decât să ne declarăm captivați de acest concept, și sperăm ca HTC să îl transforme în realitate.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×