MWC 2013: Iată conferința completă ASUS de la MWC 2013 și debutul lui ASUS FonePad și PadFone Infinity (Video)

Autor:  | Publicat în:  MWC 964 ori
<b>MWC 2013: Iată conferința completă ASUS de la MWC 2013 și debutul lui ASUS FonePad și PadFone Infinity (Video)</b>Luni, pe 25 februarie 2013 trimisul nostru Emil Dragotă s-a aflat la Barcelona, pentru a face live blogging de la conferința ASUS de la MWC 2013. Ei bine, în afară de live blogging Emil a și filmat întreaga conferință, iar curioșii o pot urmări...

Luni, pe 25 februarie 2013 trimisul nostru Emil Dragotă s-a aflat la Barcelona, pentru a face live blogging de la conferința ASUS de la MWC 2013. Ei bine, în afară de live blogging Emil a și filmat întreaga conferință, iar curioșii o pot urmări în clipul de mai jos.

îl vedem pe foarte entuziastul șef ASUS, Jonney Shih pe scenă, prezentând noile device-uri, dar și pe unul dintre oficialii Qualcomm și la un moment dat apare pe scenă și un magician, pentru a destinde atmosfera. Totul a început cu un joc de lumini și cu o scurtă întârziere, dar a meritat, de vreme ce PadFone Infinity arata și sună foarte bine, la 999 euro pentru hibrid dintre tableta și telefon. Partea de telefon implica un ecran Full HD de 5 inch, un spate metalizat foarte arătos și un procesor Qualcomm Snapdragon S600.

Conferinta completa ASUS de la MWC 2013

FonePad e văzut de mulți ca un urmaș pentru Nexus 7, de vreme ce are un preț accesibil de 219 euro și aduce o diagonală similară, de 7 inch, cu rezoluție de 1280 x 800 pixeli. Terminalul dispune de un CPU Intel Atom și de o baterie de puțin peste 4000 mAh, deci aproape de Nexus 7. ASUS a mai prezentat la eveniment și soluții cloud, nouă aplicație SuperNote și totul într-o atmosferă încărcată de entuziasm molipsitor.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×