HTC 10 unboxing: flagship-ul HTC vine cu super căşti, un spate ce prinde lumina interesant

2.813 ori
<b>HTC 10 unboxing: flagship-ul HTC vine cu super căşti, un spate ce prinde lumina interesant</b>Înainte să se lanseze HTC 10 priveam imaginile 3D cu acest model şi strâmbam din nas, nefiind chiar convinşi de muchiile angulare şi lucioase ale spatelui. Ca de obicei, produsul real nu se compară cu imaginile şi de această dată e mult mai arătos

Înainte să se lanseze HTC 10 priveam imaginile 3D cu acest model şi strâmbam din nas, nefiind chiar convinşi de muchiile angulare şi lucioase ale spatelui. Ca de obicei, produsul real nu se compară cu imaginile şi de această dată e mult mai arătos. Îl scoatem din cutie pe flagship mai jos şi aflaţi că el costă 3.199 lei la evoMAG.ro, 3.233 lei la Quickmobile.ro sau 3.199 lei la Marketonline.ro.

Nu e un secret că HTC One M9 a fost o dezamăgire, în vreme ce HTC One A9 a mai spălat din păcate, oferind un pachet de dotări de calitate şi un design familiar, dar bun. HTC 10a debutat în România pe 27 aprilie şi a venit la noi în teste într-o cutie cu textură punctată deasupra. În cutie se află încărcătorul, cablul USB Type-C, manuale (multe), cheiţa metalică pentru accesarea slot-urilor, dar şi o pereche de căşti cu look premium şi dopuri pentru căşti.

Conținutul cutiei lui HTC 10

Telefonul pare a fi modelat perfect pentru a sta în palma utilizatorului comod şi formatul acela cu muchii angulare în spate devine tot mai atractiv pe măsură ce te uiţi la modul cum prinde lumina acea zonă metalică lucioasă. Smartphone-ul are şi un panou uşor curbat în zona frontală şi aduce un ecran Quad HD de 5.2 inch Super LCD 5, dar şi puternicul procesor Snapdragon 820 şi 4 GB RAM.

Primim şi 32 GB stocare, slot microSD şi două camere cu stabilizare optică. Cea din spate are rezoluţie de 12 MP şi tehnologie Ultrapixel 2.0, plus telemetru laser şi blitz dual tone. Cea din faţă are rezoluţie de 5 MP. În faţă mai găsim un scanner de amprente integrat în butonul Home, iar acest model vine cu o baterie de 3.000 mAh. Revenim cu review foarte curând!

HTC 10 și retailerii autohtoni ce-l au pe raft (prețuri actualizate):

HTC 10 Video Unboxing

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×