HTC soseste in Romania, cu tot cu "Diamantul" sau touchscreen

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.651 ori
<b>HTC soseste in Romania, cu tot cu "Diamantul" sau touchscreen</b>Taiwanezii de la HTC (High Tech Computer) si-au aratat dorinta de a intra in topul primelor 3 companii din Romania, pe piata de profil a handseturilor performante, ne informeaza Evenimentul Zilei. Tomasz Lesniak, directorul HTC pentru Europa de Est a...

Taiwanezii de la HTC (High Tech Computer) si-au aratat dorinta de a intra in topul primelor 3 companii din Romania, pe piata de profil a handseturilor performante, ne informeaza Evenimentul Zilei.

Tomasz Lesniak, directorul HTC pentru Europa de Est a facut acest anunt ieri, afirmand ca ar dori ca producatorul taiwanez sa intre chiar pe locul 2 in tara noastra. Conform aceluiasi director, potentialul tarii este enorm, iar estimarile performantelor HTC acopera intervalul 2008-2010. In 2007, HTC a detinut o cota de piata de sub 5% in Romania in segmentul de smartphone-uri, iar la nivel mondial compania a detinut o costa de 10-12%.

Activitatea din tara noastra va fi coordonata de catre centrul regional din Varsovia, dar nu este exclusa deschiderea unui birou local in Romania, conform lui Lesniak. Aflam si o veste buna si anume ca faimosul HTC Touch Diamond, prezentat de Mobilissimo in numeroase articole precedente va fi disponibil pe plaiurile mioritice din iunie la un pret de 500 de euro. Intelegem interesul HTC pentru piata romaneasca, daca luam in calcul ultimele statistici, ce afirma ca 14% din piata autohtona de terminale mobile este reprezentata de smartphone-uri (conform Vodafone Romania).

Printre cei mai importanti jucatori pe aceasta piata se numara Nokia, Sony Ericsson si BlackBerry, branduri populare in tara noastra.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×