Ericsson va produce module HSPA/GPS pentru laptopurile Dell

1.273 ori
<b>Ericsson va produce module HSPA/GPS pentru laptopurile Dell</b>Compania suedeza Ericsson anunta ieri faptul ca va incepe furnizarea de module HSPA/GPS pentru laptopurile Dell, incepand cu jumatatea acestui an. HSPA (High-Speed Packet Access) este cea mai raspandita forma de conexiuni broadband 3G, oferind viteze de...

Compania suedeza Ericsson anunta ieri faptul ca va incepe furnizarea de module HSPA/GPS pentru laptopurile Dell, incepand cu jumatatea acestui an.

HSPA (High-Speed Packet Access) este cea mai raspandita forma de conexiuni broadband 3G, oferind viteze de pana la 14.4 Mbit/s (teoretic) si pana la 7.2 Mbit/s in practica. Conform statisticilor companiei Ericsson exista 185 de retele comerciale la nivel global, care folosesc acest standard. Modulul HSPA inclus in laptopurile Dell va permite utilizatorilor sa se bucure de roaming fara probleme, in zonele cu acoperire pentru aceste servicii, folosind si GPS-ul si softurile navigationale.

Nu cunoastem inca detalii despre pretul acestor module, dar stim ca Ericsson a mai semnat un contract similar cu cei de la Lenovo, in februarie. Astfel, laptopurile Lenovo ThinkPad sosesc cu broadband mobil integrat si GPS, in vreme ce Ericsson estimeaza ca pana in 2011 aproximativ 200 de milioane de laptopuri vor fi vandute anual, iar jumatate dintre acestea vor integra module HSPA broadband.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×