HTC Supersonic, telefon WiMAX (4G), gata de lansare in vara?

1.629 ori
<b>HTC Supersonic, telefon WiMAX (4G), gata de lansare in vara?</b>Aparent, Sprint doreste sa fie primul operator care va lansa un telefon 4G, chiar in aceasta vara, iar modelul care va permite debutul serviciilor WiMAX ar putea fi HTC Supersonic. &nbsp; &nbsp; Conform celor de la Forbes, Sprint a confirmat faptul ca un...

Aparent, Sprint doreste sa fie primul operator care va lansa un telefon 4G, chiar in aceasta vara, iar modelul care va permite debutul serviciilor WiMAX ar putea fi HTC Supersonic.

Conform celor de la Forbes, Sprint a confirmat faptul ca un telefon WiMAX va fi lansat in prima jumatate a lui 2010, dar fara a preciza si alte detalii. Speculatiile afirma ca este vorba despre HTC Supersonic A9292, modelul din imaginea de mai sus. El ruleaza Android 2.1, vine cu un ecran touch WVGA de 4.3 inchi, o camera de 5 megapixeli si procesor Snapdragon de 1 GHz.

La aceasta ora, Sprint ofera servicii WiMAX in 27 de state americane, dar pana la finalul anului operatorul isi va extinde reteaua 4G in noi state, cum ar fi New York, Boston, San Francisco si Washington, asigurand acoperire pentru 120 de milioane de utilizatori.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×