Scaparea lui Nokia X10 pe web, mai interesanta decat Nokia la MWC 2010?

Autor:  | Publicat în:  Nokia 2.175 ori
<b>Scaparea lui Nokia X10 pe web, mai interesanta decat Nokia la MWC 2010?</b>Lipsa celor de la Nokia la Mobile World Congress 2010 in Barcelona a fost simtita in acest an, mai ales avand in vedere produsele prezentate de HTC, Samsung si alte companii de top. In ciuda faptului ca finlandezii au prezentat platorma MeeGo impreuna cu...

Lipsa celor de la Nokia la Mobile World Congress 2010 in Barcelona a fost simtita in acest an, mai ales avand in vedere produsele prezentate de HTC, Samsung si alte companii de top. In ciuda faptului ca finlandezii au prezentat platorma MeeGo impreuna cu Intel, multi au simtit lipsa unui nou handset Nokia. Iata ca din fericire ne putem consola cu scaparea pe web a modelului Nokia X10, prezent in urmatoarea imagine.

E foarte ciudat ca producatorul numarul 1 de telefoane mobile sa lipseasca de la showul numarul 1 in domeniul sau de activitate. In plus, cum ramane cu Symbian si noile sale versiuni? In afara de aflarea faptului ca platforma este acum open source, am vazut un stand mic si ascuns dedicat lui Symbian la MWC... Sa fie acesta "cel mai important OS pentru smartphone-uri"?

Revenim la scaparea lui X10, descoperind ca terminalul ruleaza Symbian^3 si vine cu o tastatura glisanta QWERTY, ecrane Home multiple, un procesor ARM Cortex A8 de 600 MHz, un display touch AMOLED de 3.2 inchi, memorie interna de 32/16 GB, 256 MB RAM si o camera de 5 megapixeli. Printre specificatiile lui Nokia X10 se afla si suport pentru conectivitate HSDPA, WiFi, A-GPS, dar nu bagam mana in foc ca aceste informatii sunt 100% reale.

E amuzant sa constatam ca Nokia pregateste un smartphone cu acelasi nume ca viitorul hit Sony Ericsson, XPERIA X10.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×