Produse evoMAG.ro

Adobe Photoshop implineste 20 de ani, soseste pe iPhone intr-o versiune aniversara (Video)

Autor:  | Publicat în:  Software 1.072 ori
<b>Adobe Photoshop implineste 20 de ani, soseste pe iPhone intr-o versiune aniversara (Video)</b>Apple si Adobe au lasat deoparte duelurile tehnologice macar pentru o zi, marcand astfel aniversarea a 20 de ani de la aparitia popularului software de editare a imaginilor Photoshop. Cu aceasta ocazie a fost creata o aplicatie pentru iPhone care copiaza...

Apple si Adobe au lasat deoparte duelurile tehnologice macar pentru o zi, marcand astfel aniversarea a 20 de ani de la aparitia popularului software de editare a imaginilor Photoshop. Cu aceasta ocazie a fost creata o aplicatie pentru iPhone care copiaza perfect versiunea 1.0 a lui Photoshop, lansata in 1990.

Russell Brown, Senio Creative Director la Adobe afirma ca a dorit sa creeze ceva cu adevarat deosebit cu aceasta ocazie, pentru a sarbatori evenimentul si o aplicatie nostalgica pentru iPhone este ideea perfecta. Softul functioneaza bine pe telefonul Apple, dupa cum veti constata urmarind clipul de mai jos.

Din pacate, aplicatia este disponibila intr-o editie limitata si nu va fi lansata prin AppStore, ea avand doar scop aniversar. Iata cum functioneaza Photoshop 1.0 pe iPhone:

eMAG: REVOLUȚIA PREȚURILOR începe mâine dimineață! Galaxy S7 la 2.299 lei și alte bunătăți! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×