Adobe Photoshop implineste 20 de ani, soseste pe iPhone intr-o versiune aniversara (Video)

Autor:  | Publicat în:  Software 1.152 ori
<b>Adobe Photoshop implineste 20 de ani, soseste pe iPhone intr-o versiune aniversara (Video)</b>Apple si Adobe au lasat deoparte duelurile tehnologice macar pentru o zi, marcand astfel aniversarea a 20 de ani de la aparitia popularului software de editare a imaginilor Photoshop. Cu aceasta ocazie a fost creata o aplicatie pentru iPhone care copiaza...

Apple si Adobe au lasat deoparte duelurile tehnologice macar pentru o zi, marcand astfel aniversarea a 20 de ani de la aparitia popularului software de editare a imaginilor Photoshop. Cu aceasta ocazie a fost creata o aplicatie pentru iPhone care copiaza perfect versiunea 1.0 a lui Photoshop, lansata in 1990.

Russell Brown, Senio Creative Director la Adobe afirma ca a dorit sa creeze ceva cu adevarat deosebit cu aceasta ocazie, pentru a sarbatori evenimentul si o aplicatie nostalgica pentru iPhone este ideea perfecta. Softul functioneaza bine pe telefonul Apple, dupa cum veti constata urmarind clipul de mai jos.

Din pacate, aplicatia este disponibila intr-o editie limitata si nu va fi lansata prin AppStore, ea avand doar scop aniversar. Iata cum functioneaza Photoshop 1.0 pe iPhone:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×