HTC Thunderbolt, Încă un telefon 4G sau primul model real de acest gen?

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.741 ori
<b>HTC Thunderbolt, Încă un telefon 4G sau primul model real de acest gen?</b>După ce am aflat că HTC pregătește un nou telefon 4G, sau mai bine zis primul model care suporta în mod REAL acest tip de conectivitate, iată că handsetul își pierde din aura de mister și pare a fi modelul Thunderbolt. Vestea vine de la...

După ce am aflat că HTC pregătește un nou telefon 4G, sau mai bine zis primul model care suporta în mod REAL acest tip de conectivitate, iată că handsetul își pierde din aura de mister și pare a fi modelul Thunderbolt. Vestea vine de la androidcentral.com, care afișează o reclamă la acest smartphone, dar acesta este acoperit pentru a crește suspansul.

Ei bine, URL-ul reclamei arată ceva de gen "http://www.htc.com/4G?extcid=Thunderbolt-4G-Disp", destul de clar în privința identității terminalului, nu-i așa? Operatorul american Verizon va anunța acest telefon în data de 6 ianuarie în cadrul CES 2011 în Las Vegas. în prealabil aflasem că noul HTC ar putea purta numele de Incredible HD și va suporta conectivitate LTE.

Vă reamintim că HTC a lansat deja un telefon pe care mulți l-au considerat model 4G, T-Mobile G2/Desire Z, dar acesta în realitate suportă conexiuni 3.5G. Nici măcar HTC EVO 4G nu este un model real 4G, el suportând WiMAX, departe de potențialul real al unei rețele de a patra generație. Mai multe aflăm peste nici două săptămâni, la CES!

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×