Telefoane cu cameră de 20 de megapixeli? În curând, după investițiile Sony!

1.775 ori
<b>Telefoane cu cameră de 20 de megapixeli? În curând, după investițiile Sony!</b>Cu doar o săptămână în urma aflam că Sony Ericsson pregătește un telefon cu cameră de 16 megapixeli pentru lansare în primăvara viitoare și iată că acum Sony Corp plănuiește să depășească și aceasta barieră tehnologică. Cu o...

Cu doar o săptămână în urma aflam că Sony Ericsson pregătește un telefon cu cameră de 16 megapixeli pentru lansare în primăvara viitoare și iată că acum Sony Corp plănuiește să depășească și aceasta barieră tehnologică. Cu o investiție de 1.2 miliarde de dolari în senzori de imagine, conform Reuters Sony va atinge și depăși probabil pragul de 20 de megapixeli al camerei unui telefon în următorul an.

Cu 600 de milioane de dolari (estimare a specialiștilor) Sony își va cumpăra înapoi linia de producție de chipuri de la Toshiba, iar gigantul japonez va beneficia și de subvenții din partea statului, care alocă fonduri pentru companiile ce protejează mediul. De asemenea, creatorul consolelor PlayStation va transforma o parte din fabrica sa din Nagasaki, pregătind-o pentru producția de senzori CMOS (complementary metal-oxide semiconductor).

Aceștia sunt utilizați de camerele telefoanelor mobile și nu numai, deci am putea asista și la o evoluție a aparatelor foto Cyber-shot atât de apreciate. Sony este la ora actuală al doilea producător de camere digitale, după Canon, iar investițiile programate pentru viitor vor duce compania la o producție de senzori CCD și CMOS de 50.000 de unități pe lună până în martie 2012.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×