HTC Touch Pro2 a fost anuntat oficial!

1.528 ori
<b>HTC Touch Pro2 a fost anuntat oficial!</b>Intrebarea zilei este: cum poti sa faci un HTC Touch Pro si mai performant? In primul rand, ar trebui lucrat la display si apoi la memorie, tastatura si camera... Rezultatul? Touch Pro2! Imaginati-va ca primului Touch Pro i s-a inlocuit ecranul cu unul de...

Intrebarea zilei este: cum poti sa faci un HTC Touch Pro si mai performant? In primul rand, ar trebui lucrat la display si apoi la memorie, tastatura si camera... Rezultatul? Touch Pro2!

Imaginati-va ca primului Touch Pro i s-a inlocuit ecranul cu unul de 3.6 inchi, cu o rezolutie de 800 x 400 pixeli. In plus, terminalul vine cu un mecanism glisant touch sensitive si specificatii hardware impresionante: 512 MB ROM, 288 MB RAM, slot pentru carduri microSD si o camera de 3.2 megapixeli.

Touch Pro2 este urmasul popularului Touch Pro, care face foarte usor trecerea de la functii email, la apeluri, mesaje si instant messaging. Handsetul va trece in mod speaker pur si simplu prin intoarcerea sa, iar daca aveti intrebari in legatura cu data de lansare, aflati ca handsetul este programat sa ajunga in Asia si Europa la vara.

Comunicatul de presa: htc.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×