HTC Trophy, mister sau smartphone real? Acum si cu Windows Phone 7!

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.809 ori
<b>HTC Trophy, mister sau smartphone real? Acum si cu Windows Phone 7!</b>HTC Trophy este un smartphone despre care am auzit zvonuri inca de acum un an si iata ca terminalul tot nu s-a concretizat. Practic, el este un handset care combina o tastatura frontala QWERTY cu un display de inalta rezolutie si care ar fi trebuit sa...

HTC Trophy este un smartphone despre care am auzit zvonuri inca de acum un an si iata ca terminalul tot nu s-a concretizat. Practic, el este un handset care combina o tastatura frontala QWERTY cu un display de inalta rezolutie si care ar fi trebuit sa soseasca cu Windows Mobile 6.5 la bord. Ei bine, iata ca el va rula WP 7.

Zvonurile despre acest model au reaparut recent atunci cand site-ul german BestBoyz a publicat un screenshot din inventarul electronic Vodafone, care listeaza modelul Trophy. Handsetul este mentionat drept HTC Trophy 7, urmand conventia de numire adoptata de HTC HD7 si LG Optimus 7, ambele modele cu Windows Phone 7 la bord.

E foarte posibil ca acel trackball sa dispara daca handsetul primeste WP 7, da pana ce nu aflam si vesti mai palpabile despre acest model, il consideram inca un zvon.

HTC Trophy, mister sau smartphone real? Acum si cu Windows Phone 7!

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×