Cele mai noi smartphone-uri LG, anuntate intr-o conferinta de presa digitala

Autor:  | Publicat în:  LG 1.505 ori
<b>Cele mai noi smartphone-uri LG, anuntate intr-o conferinta de presa digitala</b>Dupa cum va informam intr-un articol anterior, LG va anunta cele mai noi smartphone-uri din seria Optimus maine, in cadrul unei conferinte digitale la care vom participa online. Evenimentul va fi transmis pe web si interactiv, debutand la ora 12:00 pm...

Dupa cum va informam intr-un articol anterior, LG va anunta cele mai noi smartphone-uri din seria Optimus maine, in cadrul unei conferinte digitale la care vom participa online.Evenimentul va fi transmis pe web si interactiv, debutand la ora 12:00 pm (Ora Romaniei). Din pacate debutul nu va include si superbul model LG E900 (Optimus 7), pe care il puteti admira in galeria de mai jos.

Terminalele lansate sunt Optimus One si Optimus Chic, iar conferinta in cauza va dura 30 de minute, fiind destinata reprezentantilor media si bloggerilor. Evenimentul va include atat prezentarea handseturilor, ca si o sesiune de intrebari adresate reprezentantilor LG in timp real. Conferinta va fi transmisa in direct prin streaming video si Twitter, iar intrebarile si raspunsurile vor fi adresate prin intermediul aceluiasi Twitter.

Pentru organizarea evenimentului, LG a apelat la Garson Yu, fondator si director de creatie al companiei yU+Co, pentru a realiza grafica paginii de conferinta. Revenind la LG E900 (Optimus 7), acesta este un telefon Windows Phone 7 care nu isi va gasi loc in lansarea de maine si care aflam ca vine cu un ecran de 3.7 inchi si un procesor de 1 GHz.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×