HTC U11 EYEs primeşte ultimele randări oficiale înainte de lansarea de mâine; Arată spectaculos pe roşu

1.475 ori
<b>HTC U11 EYEs primeşte ultimele randări oficiale înainte de lansarea de mâine; Arată spectaculos pe roşu</b>De la finalul lui 2017 circulă zvonuri despre o nouă versiune derivată din HTC U11, aşa numitul HTC U11 EYEs, care ar urma să pună accentul pe camera frontală. În această săptămână am văzut şi randări proaspete ale terminalului, de la Evan Blass..

De la finalul lui 2017 circulă zvonuri despre o nouă versiune derivată din HTC U11, aşa numitul HTC U11 EYEs, care ar urma să pună accentul pe camera frontală. În această săptămână am văzut şi randări proaspete ale terminalului, de la Evan Blass, iar acum vedem încă o serie de noi imagini, via Slashleaks.

HTC U11 EYEs

Acestea sunt ultimele scăpări ale nou venitului, înainte de lansarea de mâine. Acesta va fi un phablet cu ecran de 6 inch şi rezoluţie de 2160 x 1080 pixeli, plus panou Super LCD 3. Ar trebui să aibă muchii care se pot strânge pentru a declanşa funcţii şi aplicaţii, aşa cum am văzut pe HTC U11. Zvonuri trecute afirmau că va costa 510 dolari în China şi va sosi cu un procesor Qualcomm Snapdragon 652, 4 GB RAM şi 64 GB stocare, dar şi o baterie de 3.930 mAh, care de altfel apare în noile randări.

HTC U11 EYEs primeşte ultimele randări oficiale înainte de lansarea de mâine; Arată spectaculos pe roşu

Vedem că spatele telefonului e acoperit cu faimoasa sticlă curbată care prinde lumina în mod interesant pe HTC U11, de această dată într-o versiune roşie. Avem şi rezistenţă la apă şi praf în regim IP67. Punctul cheie rămâne totuşi camera frontală duală, cu doi senzori de 5 MP şi probabil şi un blitz generos. In spate se află o cameră de 12 MP. Din ce am înţeles aceste randări ar fi fost postate între timp şi pe pagina oficială de Facebook HTC Taiwan, deci anunţarea telefonului e doar o chestiune de timp.

HTC U11 EYEs

E clar cu ce produs rivalizează acesta şi anume ASUS ZenFone 4 Selfie Pro. Dacă va avea aceleaşi capacităţi şi mai ales cele de aplicare a efectelor Beauty în timp real la streaming rămâne să aflăm mâine.

HTC U11 EYEs primeşte ultimele randări oficiale înainte de lansarea de mâine; Arată spectaculos pe roşu

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×