MWC 2018: HTC U11 EyeS prezentare hands-on - midrange XXL, care îţi face selfie-uri Bokeh cu cameră duală (Video)

1.912 ori
<b>MWC 2018: HTC U11 EyeS prezentare hands-on - midrange XXL, care îţi face selfie-uri Bokeh cu cameră duală (Video)</b>Chiar dacă HTC nu a avut vreo lansare în cadrul MWC 2018, măcar a adus la nivel internaţional telefonul sau axat pe selfie-uri, HTC U11 EyeS. Acesta fusese anunţat în ianuarie, pentru început doar în China. Avem de-a face cu un phablet cu dotări midrange,

Chiar dacă HTC nu a avut vreo lansare în cadrul MWC 2018, măcar a adus la nivel internaţional telefonul sau axat pe selfie-uri, HTC U11 EyeS. Acesta fusese anunţat în ianuarie, pentru început doar în China. Avem de-a face cu un phablet cu dotări midrange, care ca design pare înrudit cu HTC U11 Plus. Mai jos vedeţi un hands-on cu el, direct de la Barcelona.

Terminalul vine pe nuanţe atractive, precum un roşu glossy, dar şi albastru şi negru. Arată cam ca HTC U11 Plus, în ideea că vine cu un ecran de 6 inch cu aspect 18:9 şi screen to body ratio măricel. Oferă o rezoluţie Full HD+ şi are acel panou spate din sticlă glossy, celebrul Liquid Surface de pe HTC U11 şi modelele derivate. Evident acelaşi spate atrage şi multe amprente şi grăsime.

Ca selling point avem cameră duală frontală, cu doi senzori de 5 megapixeli, capabili de captură Bokeh şi filmare Full HD. La interior se află un procesor Qualcomm Snapdragon 652, care nu e chiar la prima tinereţe, având aproape 2 ani vechime. Primim 3 microfoane aici, deci nu cele 4 cu captura audio la 360 de grade cum oferea HTC U11. Nu avem nici difuzoare BoomSound, în cazul în care vă întrebaţi.

Camera principală este una de 12 MP, cu deschidere F/1.7, stabilizare optică şi filmare 4K. O veste bună e că primim la pachet căştile U-Sonic, care se adaptează automat la experienţa audio, iar acest handset are corp rezistent ăla apă şi praf în regim IP67.

Prezentare HTC U11 EyeS

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×