HTC U11 Life va sosi cu tehnologia Edge Sense; o confirmă un leak marca T-Mobile

Autor:  | Publicat în:  HTC 570 ori
<b>HTC U11 Life va sosi cu tehnologia Edge Sense; o confirmă un leak marca T-Mobile</b>Mai avem doar două zile de așteptat până la debutul terminalului mid-range numit HTC U11 Life, telefon ce face parte din programul Android One și care va sosi pe plan european la un preț cam piperat de 369 euro. Astăzi prin intermediul

Un leak marca T-Mobile ne reconfirmă astăzi mare parte din dotările smartphone-ului mid-range numit HTC U11 Life, telefon ce sosește oficial pe data de 2 noiembrie. Va fi un handset din programul Android One și din ultimele zvonuri s-ar părea ca prețul său va fi de 369 euro, cam mult ținând cont de pachetul hardware pe care acesta îl va pune pe masă.

HTC U11 Life

Așadar, operatorul mai sus menționat a dezvăluit fără să vrea specificațiile noului telefon prin publicarea timpurie a unei pagini Support pentru device. Aici este menționat că HTC U11 Life vine cu display FHD de 5.2 inch, procesor Qualcomm Snapdragon 630, 3 GB RAM + 32 GB stocare și cu slot microSD.

Va avea o baterie de 2600 mAh, certificare IP67 pentru rezistență la apă și praf și sistemul de operare Android 7.1.1 Nougat preinstalat din fabrică. Dispune și de conectivitate 4G LTE, Bluetooth 5.0 și de funcția Edge Sense prin care putem activa diferite comenzi prin gesturi de strângere a telefonului.

Vine și cu port USB Type-C, dar nici urmă de jack audio..

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×