HTC U11 Life ar putea costa 370 euro pe plan european; se lansează pe 2 noiembrie

956 ori
<b>HTC U11 Life ar putea costa 370 euro pe plan european; se lansează pe 2 noiembrie</b>Evenimentul HTC programat pentru data de 2 noiembrie ne va aduce și lansarea smartphone-ului mid-range numit U11 Plus - telefon din programul Android One ce nu va fi tocmai accesibil. Potrivit unui zvon sosit astăzi online se pare că

Peste doar câteva zile taiwanezii de la HTC au programat un eveniment special de presă unde vor debuta terminalele U11 Plus și U11 Life. În vreme ce primul de pe această listă este un handset din zona flagship, cel de-al doilea face parte din programul Android One și este caracterizat de un pachet hardware mid-range. În ciuda acestui fapt se pare că telefonul nu va fi tocmai accesibil.

HTC U11 Life

Germanii de la winfuture.de susțin că prețul acestui device va fi de 369 euro pe plan european, sumă ce îl transformă într-un rival pentru recent sositul Huawei Mate 10 Lite care la aceeași valoare pune la bătaie un display 18:9 și camere duale față-verso. Modelul HTC va fi un smartphone clasic cu display de 5.2 inch, margini generoase ale panoului frontal și o cameră singulară în spate.

Va oferi un procesor Snapdragon 630, certificare IP67 pentru rezistență la apă și praf și o cameră frontală de 16 megapixeli cu deschidere f/2.0. Un senzor similar va fi regăsit și în spate, iar potrivit detaliilor dezvăluite astăzi vom avea și tehnologia Edge Sense, căști USonic în pachet și sistemul de operare Android 8.0 Oreo. 

De asemenea, telefonul va sosi cu 3 GB RAM + 32 GB stocare la prețul mai sus menționat, urmând ca în unele regiuni să fie lansată și o variantă cu 4 GB RAM + 64 GB stocare. 

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×