HTC U11 Plus ar putea sosi într-o variantă cu panou spate transparent; Evan Blass confirmă acest model "translucent"

1.157 ori
<b>HTC U11 Plus ar putea sosi într-o variantă cu panou spate transparent; Evan Blass confirmă acest model "translucent"</b>Urmând exemplul celor de la LG Electronics care în 2015 lansau pe piață smartphone-ul semi-transparent LG Fx0, iată că cei de la HTC se pregătesc pentru lansarea unui model cu același concept aplicat carcasei. Este vorba despre HTC U11 Plus

Dacă îl urmăriți pe JerryRigEverything pe YouTube, atunci ați văzut cu siguranță și clipurile în care el decide să transforme unele smartphone-uri ale momentului într-un mod inedit. El elimină stratul de culoare de pe panourile spate ale acestor dispozitive, rezultatul fiind carcase transparente care permit utilizatorului să privească asupra componentelor interne.

HTC U11+

Este o abordare chiar interesantă și cu siguranță sunt mulți care ar vrea să dețină un asemenea telefon cu spate transparent. HTC le-ar putea îndeplini dorința, asta dacă informația dezvăluită de către @evleaks astăzi se dovedește a fi reală. Evan susține că viitorul smartphone HTC U11 Plus ce sosește pe data de 2 noiembrie va fi disponibil în 3 variante de culoare: negru, argintiu și translucent.

Va fi o introducere diferită pe piață, dar cu toate acestea nu este o idee chiar nouă pentru că în 2015 cei de la LG prezentau telefonul FxO ce rula Firefox OS și care oferea o carcasă semi-transparentă. Conceptul de transparență era dus chiar și în zona panoului frontal după cum vă prezentam și noi într-un hands-on la acea dată.

Ne convingem dacă într-adevăr o asemenea variantă va fi disponibilă și pentru HTC U11 Plus peste 2 zile!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×