Samsung Galaxy Note 8 va sosi cu tehnologia Force Touch; surse coreene confirmă dotarea

1.616 ori
<b>Samsung Galaxy Note 8 va sosi cu tehnologia Force Touch; surse coreene confirmă dotarea</b>Din partea publicației sud-coreene TheInvestor aflăm astăzi o informație tare interesantă despre Samsung Galaxy Note 8, aceea că telefonul va sosi cu tehnologia Force Touch pentru ecranul de 6.3 inch. În cazul în care nu știți ce face aceasta,

Fix 6 zile ne mai despart de lansarea lui Samsung Galaxy Note 8, un phablet ce este așteptat cu procesorul Qualcomm Snapdragon 835 la bord și în premieră pentru sud-coreeni cu o cameră duală. Surse coreene confirmă astăzi faptul că terminalul va oferi un display cu tehnologie Force Touch, o dotare pe care o vedeam inițial implementată pe iPhone 6s și ulterior și pe alte modele din lumea Android, ce-i drept într-un număr redus.

Deja butonul home virtual al lui Galaxy S8 oferea această caracteristică, acum prin trecerea la Note 8 se face și extinderea capabilităților Force Touch care vor fi pe placul multor utilizatori. Vă reamintim că această tehnologie asociată ecranului de 6.3 inch va fi capabilă să recunoască atingerile realizate în funcție de presiunea exercitată de utilizator.

La o apăsare mai tare pe o iconiță ne va fi afișat un meniu extra de comenzi rapide pe care le putem activa astfel. Sunt implementări ale acestor gesturi și în galerie unde printr-o apăsare mai pronunțată vom da zoom pe o fotografie. Acum rămâne de văzut și în ce feluri va oferi Samsung control prin Force Touch pe noul phablet, așteptările fiind acelea ca sud-coreenii să introducă mai degrabă funcții de productivitate cum avem de-a face cu un phablet echipat cu stylus.

Și S-Pen ar trebui să fie suportat de către această tehnologie și în zilele viitoare nu ar fi exclus să vedem clipuri demo cu Note 8 și display-ul său Force Touch în acțiune. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×