HTC U11 primește actualizarea la Android 9.0 Pie, inclusiv pe plan local

1.044 ori
<b>HTC U11 primește actualizarea la Android 9.0 Pie, inclusiv pe plan local</b>După ce anterior vă informam că HTC U11+ a început a primi actualizarea la Android 9.0 Pie, iată că de astăzi este rândul variantei HTC U11 să se bucure de tratamentul Pie. Descoperim că update-ul a început

După ce anterior vă informam că HTC U11+ a început a primi actualizarea la Android 9.0 Pie, iată că de astăzi este rândul variantei HTC U11 să se bucure de tratamentul Pie. Descoperim că update-ul a început a fi distribuit inclusiv pe plan local și câteva dintre funcțiile pe care le aduce la pachet, cu toate că changelog-ul este destul de restrâns la prima vedere.

HTC U11

Pe seama capturii de mai sus aflăm că pachetul software poartă numărul 3.31.401.1 și că mărimea sa este de 1.31 GB. Pe lângă noutățile caracteristice lui Android 9.0 Pie, HTC include aici îmbunătățiri generale ale sistemului, câteva modificări la nivel estetic, dar și rezolvări de bug-uri. Totodată, din secțiunea BlinkFeed se elimină acum zona Google+ ca urmare a renunțării la această rețea de socializare. 

Aici la Mobilissimo îl testam pe HTC U11 la final de lună iunie în 2017 și a obținut puncte albe pentru acustică, display-ul bun, performanța excelentă, dar și pentru camera care livra fotografii reușite. Telefonul mai poate fi găsit în oferta QuickMobile.ro acolo unde costă doar 1.260 lei odată cu utilizarea codului promo QUICK202.

Mulțumim pentru pont lui Bogdan.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×