HTC U11+ este actualizat în sfârșit la Android Pie; Distribuirea globală ar putea începe curând

897 ori
<b>HTC U11+ este actualizat în sfârșit la Android Pie; Distribuirea globală ar putea începe curând</b>Aproape de mijlocul lunii mai cei de la HTC ofereau detalii mai clare despre actualizarea la Android Pie pentru telefoanele HTC U12+, HTC U11 și HTC U11+. Aflam atunci că modelul U11+ urma să fie actualizat la noul release

Aproape de mijlocul lunii mai cei de la HTC ofereau detalii mai clare despre actualizarea la Android Pie pentru telefoanele HTC U12+, HTC U11 și HTC U11+. Aflam atunci că modelul U11+ urma să fie actualizat la noul release software undeva pe finalul lunii iunie, dar în realitate iată că acest update sosește acum în prima săptămână din iulie. Se distribuie momentan în Taiwan și curând ar putea începe și rollout-ul global.

HTC U11+

Pachetul de actualizare are 1.45 GB și din păcate changelog-ul nu oferă prea multe informații despre noutățile primite. Avem desigur funcțiile caracteristice lui Android Pie, câteva modificări la nivel de interfață, dar și cele mai noi patch-uri de securitate. O mențiune făcută aici este aceea că Google+ a fost eliminat din BlinkFeed din cauză că rețeaua de socializare a fost închisă de către Google.

Rămâne de văzut cât de curând își va face apariția acest update și la nivel global, eventual și în România. Posibil ca până la final de lună actualizarea să fie prezentă pe toate telefoanele HTC U11+. Ca un reminder aflați că acest device sosește cu procesor Snapdragon 835, ecran QHD de 6 inch, baterie de 3930 mAh și 4 sau 6 GB RAM. 

Găsiți varianta cu 6 GB RAM + 128 GB stocare pentru sub 1.800 lei la evoMAG.ro.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×