ASUS ZenFone 5 Lite primește de astăzi actualizarea la Android 9.0 Pie

810 ori
<b>ASUS ZenFone 5 Lite primește de astăzi actualizarea la Android 9.0 Pie </b>În luna februarie a anului trecut cei de la ASUS anunțau printre altele și lansarea lui ZenFone 5 Lite, telefon de buget ce sosea în două variante diferite, cu CPU Snapdragon 630 sau CPU Snapdragon 430

În luna februarie a anului trecut cei de la ASUS anunțau printre altele și lansarea lui ZenFone 5 Lite, telefon de buget ce sosea în două variante diferite, cu CPU Snapdragon 630 sau CPU Snapdragon 430. Rula Android 7.1 Nougat din fabrică iar vestea cea bună de astăzi este aceea că face trecerea la noul release Android 9.0 Pie cu noutăți pe partea de interfață grafică și performanță sistem. 

Aflăm că pachetul software poartă numărul de versiune firmware 16.0610.1905.79 și că mărimea sa este de aproximativ 1 GB. Din păcate nu avem un changelog complet pe care să vi-l prezentăm, dar ar trebui să vedem aici funcții caracteristice lui Android Pie și gesturi de navigare.

Actaulizarea și-a făcut apariția pentru variantele internaționale ale telefonului, dar și pentru unele versiuni comercializate pe piața din Brazilia. Vă reamintim că ZenFone 5 Lite are ecran FHD de 6 inch, cameră duală în spate, slot microSD, baterie de 3300 mAh și configurații cu 3 GB RAM + 32 GB stocare, respectiv 4 GB RAM + 64 GB stocare. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×